Botiga

Botiga

   A la nostra botiga poden trobar tota una sèrie de productes que hem seleccionat per animals exòtics. Molts d’aquests productes són necessaris per al bon manteniment i benestar de les nostres mascotes exòtiques i sabem que són difícils de trobar en comerços convencionals, per això els posem a la vostra disposició.

Botiga 4

   En alimentació hem seleccionat marques amb una composició nutricional de qualitat que s’adapta a les necessitats de cada espècie, escollides pel nostre equip veterinari. Els pinsos que trobaran a la nostra tenda són sempre en forma de menjar extrusionat o pelletitzat que és el més adequat per aquestes espècies. Aquest tipus de pinsos proporcionen una nutrició més equilibrada a la nostra mascota, ja que eviten que seleccioni i no només es mengi allò que li agrada. També disposem d’algunes llaminadures curosament escollides perquè siguin un complement natural de la dieta però no representin una ració excessiva de sucres i greixos que acabin causant obesitat.

_dsc3979

   Disposem d’una àmplia gamma de joguines poc convencionals per lloros i petits mamífers, que no es troben amb facilitat a les botigues. Pels lloros tenim joguines interactives que els fan treballar el cos i la ment per aconseguir el menjar, joguines fetes de fusta i elements vegetals per què s’entretinguin rosegant-les i no siguin un risc si les ingereixen, perxes de branques de fustes naturals, enginyoses joguines de metacrilat indestructibles, etc. Pels conills, fures i altres petits mamífers disposem de túnels i amagatalls fets a base de materials naturals que poden rosegar a gust i jugar amagant-s’hi, trencaclosques que han de resoldre per aconseguir el seu premi, pilotes vegetals, … També disposem d’arnesos i corretges de totes mides per treure a passejar els petits mamífers.

   Podran trobar també productes per la higiene i salut de les mascotes, que hem triat després d’anys d’observació i coneixement del mercat de productes per animals. Tenim raspalls per conills i fures, complements d’àcids grassos essencials, complements de calci, vitamina C per cobais, correctors vitamínics per ocells i rèptils, antiparasitaris, etc.

   I no ens hem oblidat dels nostres amics de sang freda! També disposem de productes per rèptils, bombetes de llum ultraviolada i infraroja, termòmetres, pinso per tortugues aquàtiques i terrestres, etc.

   Els convidem a venir i donar-hi un cop d’ull que segur que hi trobaran alguna cosa interessant per la seva mascota. El nostre personal té un gran coneixement dels productes que trobareu a la botiga, i estarà encantat de poder assessorar-los i resoldre qualsevol dubte que els pugui sorgir. Els esperem!

C/ Rosselló, 274 | Barcelona 08037 | info@curemelsaltres.com |Contactar |Avís Legal