Residència de vacances

Estada supervisada per vacances

   Si ha de marxar de vacances i no es pot endur la seva mascota o ha d’estar fora de casa durant uns dies i no té ningú que pugui fer-se’n càrrec, ara pot fer-ho tranquil deixant-la a les nostres mans. De vegades els llargs viatges no són ben tolerats pels animals, i no encaixen bé els canvis constants de lloc. Per aquestes situacions hem creat aquest servei.

Si ha de viatjar per vacances o per feina, ara pot fer-ho tranquil deixant la seva mascota a les nostres mans

   Disposem de diferents tipus de gàbies, terraris i aquaterraris per allotjar tota mena d’animals exòtics. El nostre equip veterinari i el personal del centre supervisa diàriament les mascotes allotjades, i tenen cura de la seva salut, alimentació, higiene i lleure.

   Per la seva tranquil.litat —i per la nostra— no acollim mascotes en guarderia sense una entrevista prèvia amb el propietari i un examen veterinari per confirmar el seu bon estat de salut.

Com funciona el servei?

   Per concertar el servei es recomana contactar prèviament amb la clínica, consultar la disponibilitat en les dates desitjades i concertar una cita. Durant aquesta cita els preguntarem sobre el tipus d’allotjament, dieta i rutina als que està acostumada la seva mascota, per tal d’oferir-li unes atencions similars i que noti el canvi el mínim possible. A més realitzarem un examen físic complet a l’animal per avaluar el seu estat de salut. Un cop superat aquest tràmit ja serà possible realitzar l’internament de l’animal en el dia acordat.

   En tot moment podrà estar en contacte amb nosaltres per si desitja saber com va l’estada, i serà informat puntualment de qualsevol novetat.

On allotgem les mascotes durant la seva estada?

   Disposem d’instal.lacions espaiosos on els animals es poden sentir com a casa. Els rèptils s’allotgen en terraris amb control de temperatura, il·luminació UV i humitat relativa adaptades a les necessitats de cada espècie. Les aus i els mamífers es mantenen en gàbies metàl·liques adaptades també als requeriments de cada cas.

   Cada animal disposa de la seva gàbia individual, a excepció d’aquelles mascotes d’un mateix propietari acostumades a conviure juntes, a les que se’ls permet compartir instal.lació.

img_5981

   Malgrat tot, alguns propietaris s’estimen més portar la seva gàbia o terrari perquè els canvis siguin els mínims possibles. Això pot ser especialment profitós en aquells animals sensibles al canvis, ja que pot afavorir l’adaptació inicial al nou entorn.

Com els alimentem?

   Tots els animals que ho necessiten reben aliment fresc cada dia: als conills no els falten les fulles de pastanaga i altres fulles verdes, als cobais la seva ració de verdures fresques, i com sempre tenim la nevera ben assortida pel nostre guacamai “Esteve”, no hi ha lloro que es quedi sense la seva ració de fruites i verdures.

img_5913

   Oferim als animals pinsos de qualitat, els mateixos que tenim a la nostra tenda, tot i que aconsellem que el propietari ens porti una ració de la seva marca habitual, ja que sabem per experiència que no totes les mascotes accepten bé els canvis a nous aliments, per molt bons que aquests siguin.

   Per als rèptils també estem ben proveïts de l’aliment viu necessari per a cada espècie. Les espècies herbívores o omnívores també reben diàriament la seva ració d’aliment fresc.

Com en tenim cura?

   Als conills, fures i altres petits mamífers, els permetem períodes diaris d’exercici supervisats fora de la gàbia. Si busquen el nostre contacte, els animen a apropar-se, però si es mostren tímids, els respectem tot permetent-los xafardejar sota supervisió constant. És habitual que es mostrin tímids en un inici, però de seguida comencen a mostrar interès pel nou ambient. De la mateixa manera, als psitàcids acostumats al contacte amb les persones, els permetem diverses estones de vol i interacció amb el personal de la clínica en una habitació a prova d’accidents i fugues.

   Tots els animals són inspeccionats i pesats diàriament per tal de garantir que es mantenen en correcte estat de salut. Diàriament es revisa la seva gàbia per comprovar que han menjat, begut, defecat i orinat correctament. A més netegem la gàbia/terrari de forma diària sempre que això no estressi a l’animal.

img_3102

C/ Rosselló, 274 | Barcelona 08037 | info@curemelsaltres.com |Contactar |Avís Legal